2013. szeptember 20., péntek

Adamus a Colorado-i áradásokról



Időjárási katasztrófák: Miért éppen Colorado?

Adamus Saint-Germain: - Nincs előre megírva, hogy 2013 szeptemberében áradások lesznek Colorado-ban, pontosan úgy, ahogy az sincs előre megírva, hogy Kelet-Európában példa nélküli hideg tél lesz az idén.

A múltban a planetáris időjárás mintákat és ciklusokat követett, amiket befolyásolt, ugyanakkor viszont nem korlátozott az égen haladó bolygók mozgása, az óceánok, a napkitörések…stb. A Lemúriai korszakot követően, úgy a Közép-Atlantiszi időszaktól kezdődően az időjárás sokkal kiszámíthatóbb volt, mint manapság. Például lehetett tudni, hogy az eső 72 órán át fog esni.  Ehhez képest manapság jóval kevésbé kiszámítható az időjárás az emberi tudatosság gyors változása következtében.  Az egyik fő oka annak, hogy az időjárás eltért a megszokott, normális ciklusától, maga az emberi tudatosság.

Vegyük példának a mostanság Boulder, Colorado területén lezajlott pusztító, szélsőséges esőzést és áradást annak magyarázatára, hogy az emberi tudatosság más tényezőkkel együttesen hogyan képes ekkora vihart létrehozni.  Ez a terület a hegyek és az ásványi szerkezetek erős kombinációja, ami „mozgásban tartja az energiát”. Az elmúlt 30 év során sok magas tudatossággal bíró ember költözött erre a területre. Található itt egy egyetemi központ, továbbá itt vannak az Egyesült Államok geológiai és időjárási tanulmányokkal és vizsgálatokkal foglalkozó központjai, ezen kívül pedig nagyon sok magas technológiával foglalkozó üzletnek is otthont ad ez a terület. Továbbá ez az öt amerikai „Arany Város” egyike. Telis-teli van energiával. És időnként az energiák elsöprőek lehetnek. Ugyanakkor viszont mindazok számára, akik „a tudatosság kiterjesztésével foglalkoznak,” ez egy ideális terület.

(Saint-Germain Tori Toye számára adott információkat erről az öt „Arany Városról” 1983-ban, ami azóta publikálásra került az „Én Vagyok…Amerika” térképeken és könyvekben. http://iamamericabookstore.iaabooks.com/ - Nem csoda, hogy a Bíbor Kör székhelye éppen Golden-ben, Colorado-ban található, az öt arany központ egyikében – a szerk. megj.)

Az évnek ebben az időszakában – az évszak váltás kezdetén - a megszokott időjárási minta a száraz idő lenne. Ehhez képest viszont a magas emberi tudatosság és a magas energiák következtében ez a terület egy időjárás mágnessé vált. Ebben az esetben a régi energiák kitisztításáról volt szó annak érdekében, hogy a területen lévő energiák ne duguljanak, ne akadjanak el, és ne történjen energetikai szorulás. A „mágnes” pont azt vonzotta magához, amire szükség volt, sok-sok tisztító nedvességet.

Érdemes megjegyezni, hogy Colorado déli része, kifejezetten Colorado Springs környéke, a maga katonai bázisaival és kiképző akadémiáival, továbbá a sok konzervatív keresztény szervezetével két hatalmas erdőtüzet is megélt ebben az elmúlt évben. És most a Boulder terület, a maga liberális tudatosságával, és a spiritualitásra való nagyobb befogadásával és nyitottságával éppen az ellenkező fajta tisztulást kapta ezekkel a hatalmas esőzésekkel. Ezek az esőzések kitisztították a hegyekben és az erdőkben, továbbá a helyi tudatosságban  lévő szemetet. Ez az időjárás „mágnes” összehozott egymással több magas nedvességű frontot, ami aztán azt okozta, hogy a felhőkből három-négy napon keresztül megállás nélkül ömlött az eső, és ez átmosta a hegyeket, a talajt és az emberi gondolatokat. A víz energiája biztosítja az új növekedést.

Egy pár Shaumbranak mondom, aki részt vettek idén júniusban a Sedona-ban tartott tanfolyamon, hogy ezek az esőzések is kapcsolódnak ahhoz az „élet megváltoztató eseményhez” – amiről a tanfolyamon említést tettem.

Egy ilyen viharnak több következménye is van. Először is, idevonzza a nemzetközi figyelmet, ami segíti összekapcsolni Boulder, Colorado tudatosságát a világgal, és azokkal a „magasabb potenciálokkal”, amit ez a terület felkínálhat a világ többi része számára. Ezen kívül a vihar nagyon sok dollármilliót is hoz a terület számára az infrastruktúra helyrehozása céljából. Ahogy elkészülnek ezekkel a helyrehozatalokkal, itt lesznek a legjobb utak egész Amerikában. És annak ellenére, hogy korábban ezeket az utakat „A Bibliai csapások” között emlegették, nagyon kevesen veszítették el az életüket ezen a módon.

A vihar több százezer ember életére hatott, aminek a következtében lehetőségük nyílt megnézni, mi az, ami igazán fontos az életükben, és meglépni az ennek megfelelő tudati változtatásokat. A terület gyorsan újra fog épülni, és az élet vissza fog térni a megszokott kerékvágásba, de már egy új szikrával és dinamikával. És ha most azt kérdezed, hogy megfelelő-e az idő arra, hogy odaköltözz, arra a területre, akkor a válasz: - Igen! – Amennyiben úgy érzed, hogy számodra ez a helyes. De legyél biztos benne, hogy készen állsz a tiszta és erős energiák kezelésére.

Kérlek benneteket, tudjatok róla, hogy ennek a viharnak meg lesznek a maga enyhe utóhatásai. Ez egy másodlagos tisztulás lesz, ahol fellazulnak majd a régi maradvány energiák, amik esetleg még ott ragadtak a vihar alatt. Ez valószínűleg erős szélviharok formájában fog lezajlani késő ősz tájékán, amit egy szokásosnál hűvösebb időjárás fog követni, ami után pedig hatalmas hótakaró borítja majd be a tájat kristály fehér energiákkal a gyógyulási folyamat alatt.

Fontos megjegyezni, hogy az ember képes a vihar kellős közepén élni úgy, hogy közben nem félted az életed, ahogy ezt most sok Shaumbra is megélte. Magadhoz ölelheted a tisztulást egy nagyon személyes módon azáltal, hogy belelélegzel a viharba, és megengeded, hogy az belőled is kitisztítsa a nagyon stagnáló, pangó energiákat. Végül is a Shaumbra kalózok mindig élvezettel vetik bele magukat az új kalandokba. Hajlamosak nagyon elunni magukat, ha a dolgok nem gyorsan történnek.


Szerkesztői megjegyzés: Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a Bíbor Kör stábjának azok a tagjai, akik Coal Creek Canyon-ban és a környező területen élnek, szinte semmilyen vagy csak nagyon kicsi kárral átvészelték az eseményeket. Egy páran gáz nélkül maradtak, de mi ezt apró kellemetlenségként látjuk a dolgok összességét tekintve. És tényleg, igazán nagyra értékeljük mindazt a sok szeretet üzenetet, amit a Shaumbrától kaptunk a világ minden részéről.  

Fordítás: ~ Telegdi Ildikó ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése