2013. szeptember 2., hétfő

Fejezd be az áldozati szerepedet - Szeresd Magad !


Az áldozatok minden elterelést, kifogást bevetnek, csak, hogy ne kelljen szeretniük magukat. Az áldozat vádaskodik, szóval ne hozz fel kifogásokat, ne vádolj tovább senkit, se a házastársadat, se a szüleidet, se a gyerekeidet, se a  társadalmat, se az egészségedet, se a bőségedet, se a múltadat, se az életedet, se saját magadat, egyáltalán semmit se! Nem olyan nehéz szeretni magad. Csak annyi, hogy elfogadod Magad. Szeresd Magad a Mostban! Ne a múltadat szeresd! Az egyébként sem a tiéd, nem a sajátod. Az egyetlen dolog, ami a tiéd, az Te Vagy, itt és most, ebben a pillanatban! Tudod ezt szeretni? Ezt a szépséget és egyszerűséget?
Nem azt amit a múltban tettél, nem azt, amit a múltban elértél, nem a falra akasztott diplomáidat - vagy éppenséggel azok hiányát. Önmagad szeretete azt jelenti, hogy elfogadod magad.

Engedd el a múltadat! A múlt tényleg nem a a sajátod. Nem a tiéd. Ne próbáld szeretni a múltadat, mert a múlt nem az, amit az emberi elméd gondol róla, hanem valami egészen más. Az emberi elme nagyon lineárisan és korlátozottan látja a múltat. És ez hamis, egy hazugság. Egy szemenszedett hazugság.

Az egyetlen dolog amit tehetsz, az, hogy szereted Magad a Mostban!

Ne vádolj tovább senkit és semmit, mert az csak egy jókora elterelés. Fejezd be a játszmázást! Vess véget a játszmáknak! Ne próbálj rájönni a válaszokra! Egyszerűen csak szeresd magad!

És amikor tényleg szereted Magad, nem az elmédből, hanem tényleg, igazán szereted Magad, akkor a teljes energia dinamikád megváltozik. Megváltozik az energiád egyensúlya. Megváltozik az energia polarizációd, és az azt körülvevő erő. Energia mágnessé válsz. És többé már nem a szart vonzod magadhoz, és nem fogsz szarul élni, hanem elkezded magadhoz vonzani a bőség, az áramlás, a szeretet, az egészséges test energiáit, és többé nem kell mindenen gondolkoznod, hanem egyszerűen végre élni kezdesz! Ez ennyire egyszerű, de ti, drága emberi barátaim, mégis hajlamosak vagytok ezt eléggé megnehezíteni. Hogy mivel? Azzal, hogy az áldozat szerepét játsszátok!"

~Adamus St.Germain ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése