2013. április 16., kedd

Merabh a tudásra - Adamus



Fogadjátok szeretettel ezt a merabhot a tudásra.
A videót a videótár menüpont alatt, és a you tube-on is megtaláljátok.
Vegyél egy mély lélegzetet, és fogadd magadba a tudásodat! :)



2013. április 15., hétfő

A továbblépés fontossága...Kuthumi


Tudod, minden egyes tudati részecske, minden egyes energia részecske saját létformával, saját egyedi személyiséggel rendelkezik. Minden egyes tudati részecske egyfajta megértéssel bír önmagáról, és ragaszkodik saját magához. Nem akarja az elengedést, mert azt egyenlőnek tartja a halállal, ahelyett, hogy átalakulásként és fejlődésként tekintene rá. Ezért van az, hogy minden egyes energia részecske próbál kitartani a személyisége mellett, pontosan úgy, ahogy egy kisgyerek is tudja, hogy elérkezett a változás ideje, elérkezett annak az ideje, hogy valami nagyobbá váljon, de közben mégis hajlamos ellenállni a változásnak.

Tudod mit akar az a kis energia részecske? A szülői - a teremtői - energiát akarja, azt akarja, hogy az megnyugtassa, hogy minden rendben lesz. Mert ez a részed valamiért fél, nem tudja biztosan mit tartogat számára a holnap, nem tudja mi lesz, ha otthagyod az állásodat, ami már egyébként sem érdekel, nem tudja mi lesz, ha kiszállsz abból a kapcsolatból, ami a régi karmán alapult. Mindezek az energiák csak a szülői ént akarják, a teremtő ént, aki eljön hozzájuk, és megnyugtatja, biztosítja őket arról, hogy minden rendben lesz.
És akár egy kisgyereket, kézen fogja ezeket az energiákat, és azt mondja nekik: -Eljött az idő. Elérkezett annak az ideje, hogy  továbblépjünk, tovább fejlődjünk.
A múlt soha nem lesz elfelejtve. A múlt soha nem lesz eltemetve. A múlt Újdonsággá alakul át, annak potenciáljává alakul, Aki Vagy.

Minden egyes apró kis gondolatod saját személyiséggel rendelkezik. Minden apró kis félelmed olyan mint egy kisgyerek. Minden egyes elakadt, beragadt energia valójában fel akar oldódni. És ti kedveseim, átvezethetitek ezeket a részeiteket a saját Új Energiátokba. Menjetek oda és beszéljetek hozzájuk- azokhoz az apró kis félelmekhez. Tegyük fel, hogy éppen attól félsz, hogy valami baj van a testeddel - hogy esetleg éppen egy betegség van kialakulóban benne. Pedig az nem más, mint egy elakadt, beragadt energia részecske. Ennyi az egész. Egy olyan energia részecske, aki ragaszkodik a saját korábbi elképzeléséhez.
Ti pedig odamehettek, és beszélhettek ezzel az energia részecskével. Mondjátok el neki, hogy eljött az elengedés ideje. És, hogy többé már nem kell, hogy a korábbi, ifjonti elképzeléséhez ragaszkodjon. Új energiává alakulhat, fejlődhet. Mondd el neki, hogy valahol a testedben már ott van ennek a  sugárzó, egészséges és életteli biológiának a Szabványa. És, hogy ez az egészségtelen sejt itt és most meggyógyíthatja magát nyomás, erőlködés, mentális önfegyelem, sőt még fókusz nélkül is." Az egyszerű megengedéssel."

~Kuthumi~ Részlet a 2006. decemberi Shoudból, aminek a címe?  "A filozófia halott"  

2013. április 13., szombat

Merabh a befogadásra, kegyelemre - Adamus



Fogadjátok szeretettel ezt a merabh-ot az áprilisi Shoudból. A videót a videótár menüpont alatt és a you tube-on is meg tudjátok hallgatni.
Akkor vegyetek egy mély lélegzetet, és fogadjátok magatokba ezt a merabh-ot a befogadásról és a kegyelemről.
Szeretettel: Ildi

2013. április 12., péntek

Engedd el az elvárásaidat....


Tudtátok, hogy ez elvárásoknak, vagy mögöttes motivációknak az a meghatározása, hogy egy helyzetben egy általad kívánatosnak tartott végeredményre számítasz? Az energiádat egy általad kívánatosnak tartott eredményre helyezed. Drága barátaim, ahol ott az elvárás, ott a dualitás játékát játszod. Pont. Ott számítasz egy bizonyos végeredményre. Hagyj fel az elvárásoddal vagy mögöttes motivációddal, és így felhagysz a dualitással is. Engedd el az elvárásodat, és máris lehetővé teszed magadnak, hogy belépj az Új Energiába! Ez az, ami kívül helyez téged a dualitás birodalmán, és bevisz egy új tudatosságba, mégpedig a felemelkedés tudatosságába, ami nem a kettőre, a kettősségre, a dualitásra vagy a polaritásra helyezi a fókuszt. 

Drága barátaim, ne legyenek elvárásaitok, hátsó szándékaitok! Ó, ez óriási kihívást fog elétek állítani! Meztelennek fogod magad érezni az elvárásaid nélkül.Úgy fogod érezni magad, mint akinek nincs gerince.
Úgy fogod érezni magad, mint egy erőtlen medúza, mert egészen eddig az elvárásaitok adtak nektek erőt, mégpedig nagy erőt! Amikor erősek voltak az elvárásaitok, akkor ti is erősek voltatok. Erősek voltatok a Fényben vagy erősek voltatok a Sötétben. Erősek voltatok a dualitás harcában. És ezért most egy ideig bizonytalannak, reszketegnek érezhetitek magatokat. Akár egy elvárásokat nélkülöző zselatinos süti! És talán elkap a kísértés, hogy visszaszaladj a dualitásba, ahol fellelhető az elvárások biztonságos takarója.

Nagyon erős elvárásaitok voltak az elmúlt évek során. Fénymunkásoknak hívtátok magatokat. Csodálatos létezőknek. Ez egy takaróként védett benneteket a körülöttetek lévő világtól, és ettől a takarótól jól éreztétek magatokat: - A Fény harcosa vagyok! - mondtátok. - A dualitás harcát vívjátok - mondjuk erre mi.

~Tobiás ~ Részlet a Felemelkedés Sorozat 7. Shoudjából, aminek a címe: Ne legyenek elvárásaitok!

   

2013. április 7., vasárnap

Máté Gábor...a függőségek érzelmi okáról - 20 percben összefoglalva a lényeget - zseniálisan :)



Elképesztő őszinteséggel és szívvel beszél a különféle függőségek hátterében meghúzódó egyetlen gyökér érzelmi okról, amin mindenki csak saját maga tud változtatni önmaga elfogadásával és szeretetével, és ez az, ami elvezet mások elfogadásához is,és az igazi együttműködéshez a többi emberrel. Egy 20 percbe sűrített komplett SES - Szexuális Energia Vírus - anyag.
Mindenkinek szívből ajánlom megtekintésre ezt a videót!

Az érzékiség....Adamus


Az angyalok a természetüktől fogva érzékiek. Ez az érzékiség minden porcikájukat áthatja. Az érzékiség azt jelenti, hogy szeretnek tapasztalni, mert végeredményben a tapasztalásban rejlik a Szellem és az Isteniség öröm érzése, örömérzete. A kifejeződés öröme. Ezért az angyalok nagyon érzékiek - és ezt imádják.

Az érzékiség érzést jelent, azt, hogy tudatában vagy az érzéseidnek,  megengeded magadnak, hogy érezd az érzéseidet, és többé ne fojtsd el őket. És tudjátok óriási különbség van az érzések és az érzelmek között. Az érzelmek az elme utánzatai az igaz érzések helyett, az igazi érzések pedig érzéki tapasztalások, átélések.

Imádom kimondani ezt a szót, hogy érzéki - mert még mindig van bennetek egy kis ellenállás ezzel a szóval kapcsolatban. Tudsz érzéki lenni?

És ekkor az elme beugrik, és azt mondja: . Á, szexuális. Nos nem, nekem nem lenne szabad szexuálisnak lennem. - Kérlek benneteket, engedjétek már el azokat az egyházi életeiteket!

És inkább, ha ezt választod, akkor adj engedélyt magadnak arra, hogy újra érzéki legyél, hogy újra érezz és érzékelj! Ennek nem kell rossznak lennie. Ettől nem kell, hogy a kundalinid áramolni kezdjen, vagy bánom is mit tegyen, mert néha nem is tudom miket csináltok. 

Az érzékiség az, amikor magadba szívod a levegőt, és érzed azt az édes illatot. Vagy ez én lennék?

Az érzékiség az, amikor a testedben vagy, és érzel egy kis -csa-csa-csát a testedben. Csa-csa. Ezzel akarnám szépen kifejezni  azt, hogy szereted magad, és szereted a testedet.

Az érzékiség -a mosoly. Amikor mosolyogsz, és közben érzed, hogy ez a mosoly jóval túlterjed a szádon. Á!

Az érzékiség az, amikor egymás szemébe néztek, és ettől nem érzed kellemetlenül magad.  

Az érzékiség az, amikor megengeded magadnak drága lélek, hogy mélyen benne létezz ennek az életnek a megtapasztalásában, megéléseben. 

Az érzékiség az, amikor lehetővé teszed magadnak, hogy érezd a melletted ülő személy energiáját úgy, hogy közben nem tartasz, nem félsz attól, hogy bármit is el akarna venni tőled.

Az érzékiség az, amikor a hasadban lévő energiák újra elkezdenek hullámozni, mert már nem szorítod vissza és nem fojtod el őket, 

Az érzékiség az, amikor már nem vesz körbe téged az a buborék éjjel-nappal. Amikor lényegében képes vagy magára az Életre megnyílni.

Az érzékiség az, amikor hallgatod a zenét, és közben hallod a saját lelkedet is egyszerre, egy időben. 

~ Adamus ~ Részlet a Szabadság Urai, 2013-as egyiptomi út anyagából ~





2013. április 6., szombat

A Lélek sebe....Adamus....



"Tudod, a Lélek - az összes potenciáljával, struktúrájával, egyediségével - azt mondta: - Fel akarok töltekezni élményekkel, tapasztalásokkal. Én vagyok az összes létező potenciál. A Szent Szellemtől származom. - És a Szent Szellem a maga kegyességével azt mondta: - Válj azzá! Válj azzá, aki Én Vagyok!

És azzá váltál. Kezdetben egy üres edény voltál, semmit sem tudtál a szeretetről, ahogy a fájdalomról sem tudtál semmit. Semmilyen bölcsességgel nem rendelkeztél. Csak a potenciálok léteztek, amik megtapasztalása által feltöltődhetett az edény. 

És az ezen a bámulatos Földön megélt összes tapasztalásod által...mert ez tényleg lenyűgöző...nézzetek csak szét! Hű! Suhanunk. Időtlenül suhanunk! És az összes bámulatos tapasztalásod által ez az üres edény megismert valamit, amit szeretetnek hívnak. Szeretetnek. Feltöltekezik a szeretettel. Az összes létező tapasztalását megtölti szeretettel. 

És ez az, ami teljessé tette a Lelket. Ez az, ami egésszé tette a Lelket. Ezért csordult túl, mert a Lélek korábban soha nem ismerte a szeretetet. Nem ismerte azt egészen addig, amíg te, mint emberi tapasztalás, nem voltál.

Úgyis megfogalmazhatjuk, hogy a Lélek sebe nem más, mint a könnyek, a szomorúság és a szeretet kereséséből fakadó fájdalmak. Annak szomorúsága, hogy sokszor akkora fájdalmat okozott, hogy adtál...
De mostanra megismerte a szeretetet. 

És ez így lesz!"

~Adamus ~ A Szabadság Urai - 2013. Egyiptom

Adamus - alkimia - merabh az álmokról




Részlet a márciusi shoud -ból - Merabh az álmok behozataláról, testet öltéséről :)
Fogadjátok szeretettel: Ildi :)
A video a you tube-on is megtekinthető, és itt a blogon a videótár menűpont alatt is megtalálható :)

2013. április 5., péntek

Az ítélkezés....


Az ítélkezés energiája nagyon korlátozó, mégis nagyon jelen van az emberi életünkben.
Pedig akár magunk, akár mások felett mondunk ítéletet, az mindkét esetben a szeretet, az együttérzés és az elfogadás hiányát jelenti a saját életünkben, és ez a rezgésünkben ellenállásként jelentkezik, játszmákba visz minket, ami pedig távol tartja tőlünk azokat a dolgokat, megoldásokat, amikre vágyunk.

A hamis és korlátozott tömegtudat által megteremtett személyiségünk azt szeretné, ha mindenki nekünk tetsző módon cselekedne és élné az életét, ha minden úgy történne, ahogy azt ő kitalálta, és ha nem ez történik, ha mások nem az elvárásai szerint cselekednek, és a dolgok nem az ő kénye-kedve szerint történnek, akkor ítélkezni és kritizálni kezdi a többi embert,dolgot, eseményt, akár szóban, akár gondolatban. Bizonyos dolgokat jónak, másokat meg rossznak vagy helytelennek ítél meg,de ezzel csak saját magát zárja börtönbe. Kicsinysége korlátai közé.

Nincs hatalmunk mások gondolatai, érzései és cselekedetei felett, bármit is tesznek, bárhogy is élnek. És az ítélkezéseinkkel különben sem érünk el semmit, nem tudunk vele semmin sem változtatni, csak rögzítjük az élethelyzeteinket, és ismétlésekre ítéljük magunkat, vagyis csak korlátozzuk az energiákat. Ördögi kör. A magunk feletti ítélkezésnek pedig a múltbéli dolgok, eseményekre vonatkozóan szintén nincs értelme, ha megértjük, hogy mindössze a korlátolt tömegtudatot játszottuk ki, akárcsak mások, és hogy pont ezek a történések és események, emberek voltak azok, amik a valódi vágyaink, továbbá önmagunk szeretete, és felfedezése felé motiváltak minket. Belülre vittek és önvizsgálatra késztettek, aminek a következtében lehetőség teremtődött arra, hogy feladjuk a régi játszmáinkat, mintáinkat, megszokásainkat. 

Ezért az öröm és a belső béke egyszerű titka az ítélkezésmentesség, amikor elfogadunk mindent olyannak, amilyen. Megengedjük az embereknek, dolgoknak, hogy a maguk módján létezzenek, és többé nem akarjuk őket megváltoztatni, változásra bírni.  És végre csak a magunk örömével törődünk, ez kerül az első helyre az életünkben. Ekkora megértjük, hogy mások rólunk alkotott véleménye, ítélete nem befolyásolja többé az életünket, és a saját középpontunkba, vagy hatalmunkba kerülünk. Hisz az ő véleményük, ítéletük őket minősíti, ahogy a miénk pedig egyedül csak minket. Ezzel megszüntetjük a rezgésünkben lévő ellenállást, és minden számunkra örömet okozó dolog végre akadálytalanul elkezdhet beáramolni az életünkbe. ~LélekForrás~

2013. április 3., szerda

Tégy úgy, mint egy Mester - Adamus - Egyiptom 2013.


"Amikor már nem működik semmi, akkor kezdd el eljátszani, előadni! Szerepelj! Tényleg! Ha bajba kerülsz, vagy rád tör a zűrzavar, ha nem találod a kiutat, ha nem tudod mit kellene tenned, akkor kezdj szerepelni!
Ez gyönyörűséges. Imádom a színjátszást, imádok szerepelni, mert az nagyon is valódi.

Tudjátok, bizonyos értelemben olyanok vagytok, mint egy mágnes. Megállás nélkül vonzzátok magatokhoz az energiát, ami pontosan azt támogatja, amit éppen színlelsz. Amennyiben az áldozati tudatosságot adod elő éppen, akkor egyértelműen ezt fogod magadhoz vonzani. Az univerzum mindent szó szerint vesz. Teljesen mindegy, mekkora erővel próbálkozol bőséget teremteni, amennyiben közben nem éled, nem érzed át a bőséget, ha közben hiányban érzed magad és azt adod elő- akkor pontosan ezt fogod kapni - a bőség hiányát. Ez ilyen egyszerű. A szó szoros értelmében. 

Tehát, ha semmire nem emlékszel abból, amiről itt beszéltünk, és elkezdesz visszatérni a régi dolgaidhoz, a régi mintáidhoz, ha azon kapod magad, hogy nem tudsz hatékonyan teremteni, akkor csak kezdj el szerepelni! Játszd el! Ez tényleg működik! Amikor úgy sétálsz, mint egy Mester, akkor azzá is válsz! 

Egy részed erre most azt mondja: - De ez csak egy szerep! - Igen, azt állítom, hogy ez tényleg csak ez szerep, egy előadás. A Lélek, a Szellem szerepe, aki az emberi lény szerepét adja elő éppen. Amikor elkezdesz úgy sétálni, járni-kelni mint egy Mester - ahogy ezt egy páran már gyakoroljátok az itteni bazárokban - akkor azonnal ezt az energiát kezditek magatokhoz vonzani, még akkor is, ha nem hiszitek el.

Mert tudjátok a hiedelmek mentálisak. A hiedelmek valójában nem energetizálnak semmit, nem hoznak be semennyi energiát. Nagyon mentálisak és korlátozottak. De amikor elkezdesz úgy tenni, mint ahogy egy Mester tenne, vagy úgy, mintha rendelkeznél a bőséggel, akkor az azonnal megváltoztatja az energia
dinamikákat, és ezért az ÚGY IS LESZ!

Ez ennyire egyszerű, ennyire szó szerinti.

Ha bajba kerülsz, csak kezdj el szerepelni! Tégy úgy, mint egy Mester! Tégy úgy, mintha bőségben élnél.
Amikor elmész egy áruházba vagy egy étterembe, tégy úgy, mint aki megérdemli a jó kiszolgálást. Tégy úgy, mint aki elegáns és kifinomult, és akkor pontosan ugyanilyen energiát vonzol magadhoz.

És ha azon kapod magad, hogy problémáid adódnak más emberekkel, az csak azért fordulhat elő, mert
olyan módon adod elő magad, ami ilyen típusú embereket vonz az életedbe. Kezdj el Mester módjára cselekedni, járni-kelni! Ez tényleg ennyire egyszerű. Tényleg. Úgy értem, ez nem egy játszma. Ez nem valami trükk. Hanem teljességgel valóságos. Járj úgy, mintha Mester lennél!"

~Adamus ~ Részlet a Szabadság Urai című 2013-as egyiptomi túra anyagából

2013. április 2., kedd

Amikor engeded, hogy mások határozzanak meg...


...és ez vezet később a kiszolgáltatottság érzéshez, továbbá a kapcsolati vagy társfüggőségekhez....legyen szó társról, gyerekről, szülőkről, rokonokról, barátokról vagy munkatársakról......~LélekForrás ~