2013. július 28., vasárnap

Metamorfózis


A felébredés nem egy dolog. Ez nem valami olyan, amit elérhetsz. Ez egy metamorfózis, egy átalakulás.
Ha a hernyó azt hiszi, hogy úgy fog pillangóvá válni, hogy azt gondolja: - És akkor majd szárnyaim nőnek és antennám lesz - akkor soha nem válik belőle pillangó. 
A hernyónak el kell fogadnia a saját eltűnését az átalakulása közben. Mert amikor a bámulatos
 pillangó kibontja a szárnyát, a hernyónak nyoma vész.

~Alejandro Jodorowsky ~

2013. július 25., csütörtök

Sugárzó Létezés


"Amikor elengeded a kontrolljaidat, akkor ezt a gyönyörűséges energiát sugárzod ki. Ez egy élő energia.
Annyira élő, hogy ez a te Teremtői energiád mindenre hatást gyakorol, amit csak megérintesz, amivel csak kapcsolatba kerülsz..

...Ez a valódi sugárzás. A Szellem folyton ezt teszi - sugárzik kontrollok, korlátozások nélkül. Ez a Kegyelem. Ez az áramlás. És miközben kisugárzod az energiát, kiragyogtatsz egy energiát, aminek nincs elvárása. Ez egyszerűen Isteni potenciál.

Ahogy megteremtitek a dolgokat, és behozzátok őket ide, ebbe a valóságba, majd biztosítjátok számukra, hogy a saját jogukon továbbfejlődjenek, akkor ez egyben megváltoztatja az energia hozzátok történő egész visszaáramlását is. 

Az Új Energia fizikájának a nagyon egyszerű része: - Amikor kontrollálod, vagyis irányítod a belőled kiáradó energiát, akkor a hozzád visszatérő energia is kontrollált lesz. Úgy is mondhatjuk, hogy az omniverzum nagyon is szó szerint vesz mindent.

Vagyis, ha kontrollálsz, irányítasz, akkor téged is kontrollálni fognak. Amennyiben kontroll alatt tartod a benned lévő és a belőled kiáradó energiákat, akkor minden kontrollként fog hozzád visszatérni.

De amikor megnyílsz, és leveted a saját kontrolljaidat, és elkezded ezt az új, kegyelmi sugárzással bíró teremtést, akkor minden kegyelemteli, sugárzó teremtésként tér vissza hozzád."

~Tobias/Adamus

~Részlet a Megtestesülés Sorozat ~ Sugárzó Létezés ~ 11. Shoud-ból.