2013. október 28., hétfő

Önmagad elfogadása, szeretete


"Ha nem tudod jól érezni magad, amikor egyedül vagy, akkor azért keresel párkapcsolatot, 
hogy azzal a kapcsolattal rejtsd el azt a kellemetlen érzésedet.
És akkor biztos lehetsz benne, hogy ugyanez a kellemetlen érzés újra fel fog bukkanni valami más formában a kapcsolatban is, és mindezért valószínűleg a partneredet fogod felelősnek tartani."

~Eckhart Tolle ~

2013. október 25., péntek

Önmagad szeretete


Az aspektusok természetesek.Kezdjük ezzel! A megvilágosodáshoz elengedhetetlen az aspektusok integrálása. Az aspektusok integrálásának szintje egyenesen arányos önmagad szeretetének a szintjével.
Vagyis, ha vannak még integrálatlan aspektusaid, az annak biztos jele, hogy még vannak benned olyan területek, ahol nem szereted vagy nem fogadod el magad.

Részlet ~ Adamus ~ KristályTudatosság anyagból.

2013. október 24., csütörtök

A jövő a meggyógyított múlt



. Amikor a múlt nincs meggyógyítva, akkor a jövőt a múlt diktálja! Akkor egy lineáris ösvényt követsz. Amikor a múlt nincs kiegyensúlyozva, amikor a múlt még sérült, akkor az olyan potenciálokat állít be, amiből választanod kell ebben a pillanatban is, és a következőben is.Nincs más választásod. Az egy nagyon merev egyirányú vasúti sínpályát állít be neked, amit szinte muszáj követned egészen addig, amíg készen nem állsz arra, hogy azokból a dimenziókból is kiszállj!     


A Most pillanatában áldd meg, nyújtsd együttérzésed, és engedj el, szabadíts fel mindent a múltadból! Hogy ilyenkor mi történik? Hatalmas, óriási mennyiségű energia szabadul fel ezáltal! És ez monumentális energia téged akar szolgálni. Emlékezzetek, mit szoktunk mondani: az összes energia az egyensúlyt keresi, az összes energia téged akar szolgálni. Ez a hatalmas mennyiségű energia, amit nem lehet idővel, térrel, sőt térfogattal sem meghatározni – a ti ismereteitek szerint – ekkor kiszabadul a bebörtönzöttségéből, amik ezek az elmúlt életbeli tapasztalások voltak – és beleáramlanak jövőbeli potenciáljaitok buborékaiba. Minden megváltozik. 

Részlet - Tóbiás- Tér, Idő, Mérések anyagából

2013. október 5., szombat

Fogadd el a Jóságodat és az Értékességedet


Szeretnénk, ha abba a pozícióba helyeznéd magad, ahol egyszer s mindenkorra elfogadod azt a JÓSÁGOT, Aki Vagy, és azt az ÉRTÉKESSÉGET, Aki Vagy....mert ez az alapja a vonzáspontodnak, és enélkül szüntelenül blokkokat fogsz állítani, amik megakadályozzák a jó dolgok bekövetkeztét, te pedig történeteket fogsz gyártani, hogy megmagyarázd, miért nem történnek veled jó dolgok. Pedig ennek csak egyetlen egy oka van, mégpedig az, hogy olyan blokkokat állítasz az utadra, ami megakadályozza mindazt a jóságot, ami egyébként a tiéd, és a befogadásodra vár.

~ Abraham-Hicks~

2013. október 3., csütörtök

Adamus a Kegyelemről


A Kegyelem a befogadásra való képesség. Pont.

A Mester megengedi, hogy az energiák szolgálják. Ez a Kegyelem. Anélkül, hogy megkérdeznéd, hogy mennyi és hogy mikor.  – Megérdemlem? Mások szükséget szenvednek? – Nem. Nem teszed fel ezeket a kérdéseket. Ez a kívül esik a Kegyelmen. 

A Kegyelem…a Kegyelem az, amikor kérdés és kétség nélkül befogadod az energiákat. Kegyelem. A Mester megengedi, hogy az energiák szolgálják, kérdés nélkül. Kérdés nélkül. Pont. Ez a Kegyelem. Egyszerű, tiszta, csodálatos. 

Az energiák itt vannak. El fognak jönni hozzád, ha megengeded. El fognak jönni hozzád, amennyiben véget vetsz a show-nak, a játszmáknak, az illúziónak.  Azonnal bejönnek, amennyiben a Kegyelemben vagy. A kérdés tehát a következő: - Be tudod fogadni? Be fogod fogadni? Be fogod fogadni kérdés nélkül? Miért hallok olyan sok kérdést? A kegyelem a befogadás. Pont. Ennyi.

~ Adamus ~

2013. október 1., kedd

Abraham-Hicks: - Hogyan szeressek, ha nem vagyok szeretve?


Ezt a videót most készítettem, és mindenkinek csak ajánlani tudom, ez az egyik kedvencem :) ahol Abraham csodálatosan beszél a feltétel nélküli szeretetről, a tudatos teremtés lényegéről és a belső összhang fontosságáról. Fogadjátok szeretettel: Ildi :)