2014. június 24., kedd

Élj szabadon



"Messzire jutottál az együttérzéssel - először is a saját magad iránti együttérzéseddel, másodszor pedig a többi ember iránti együttérzéseddel. Most már sokkal inkább tudjátok, hogy minden ember pontosan, tökéletesen és abszolút ott van, ahol az adott pillanatban szükséges lennie.

És hogy minden ember pontosan, tökéletesen és abszolút azt kapja, amire szüksége van, amit megteremt magának, máskülönben az nem úgy lenne, nem úgy történne. És ez ugyanígy igaz rátok is - azokra a dolgokra vonatkozóan, ami miatt befrusztrálod magad, mert az még biztosan szolgál téged valamiképpen, máskülönben nem lenne ott az életedben. Senki sem erőlteti ezt rád. Nincs rajtad semmiféle átok vagy bűbáj.
Minden, ami történik - legyen szó akár egy testi betegségről, akár az elme egyensúlytalanságáról - azért van ott, mert az tökéletes a számodra. És abban a pillanatban, amikor már nem az, rögtön eltávozik.

Azért mondom ezt, mert ma mély tapasztalásaink lesznek, és itt az ideje annak, hogy elengedj mindent, ami már nem szolgál téged.

És ez nem úgy megy, ahogy azt az elméddel gondolnád: - "Ó, ebbe a dologba már nagyon belefáradtam.....- legyen szó bármiről is."

Egyszerűen csak megengeded, hogy azok a dolgok, amik készen állnak az elengedésedre, elengedésre kerüljenek. Ez igazából nem is elengedés. Lényegében ez csak transzmutáció. Nem az történik, hogy megszabadulsz a dolgoktól úgy, hogy egy halomba állítod őket. Hanem az történik, hogy fogod mindannak a bölcsességét amit megtanultál és amit átéltél, és lepárolod.

Mindezt a bölcsességet a Lélek tiszta bölcsességévé párolod."



~ Adamus St.Germain ~
Tudatosság póráz nélkül
2014. május, Szlovénia, Bled

2014. június 23., hétfő

Élj szabadon!



"Elképesztő bölcsességet halmoztál fel az összes életed során, és ezt a bölcsességet a Lélek magába itta. És már ott van minden tettednek a bölcsessége.

Eljön egy idő, egy hely, egy pont, amikor elérkezik annak ideje, hogy magadba idd azt a bölcsességet, amikor tényleg készen állsz arra az elixírre. Eljön az a pont, amikor felismered, hogy egy elképesztő tapasztalásban van részed. Senki sem helyezett téged ide, és senki sem tart itt saját magadon kívül.

Sok kifogásod van - legyen szó akár a munkádról, a gyerekeidről, az egészségedről - sok a kifogásod arra, hogy miért nem teszed ezt meg. De el fog jönni egy pont, amikor köpsz majd az összes kifogásodra: - Elég volt! Elég volt! Elég volt!

Amikor majd veszel egy mély lélegzetet, és azt mondod: - Én vagyok az egyetlen, aki megadhatom magamnak a szabadságomat. Annak szabadságát, Aki Valójában Vagyok. Nem a politikától, a munkától vagy a pénztől való szabadságot, hanem annak szabadságát, hogy mindaz legyek, Aki Vagyok. Annak szabadságát, hogy levessem magamról azokat a korlátokat, amiket én helyeztem magamra. Annak szabadságát, hogy túllépjek a hipnózison, amit lehetővé tettem az életemben.
Annak szabadságát, hogy: Vagyok, Aki Vagyok.

És akkor majd, abban a szabadságban megtörténik az előző életekre való szentséges emlékezésed, az összes tettedre való szent emlékezés, az angyali családodra történő szent emlékezés, ahonnan érkeztél, és a teljes utazásodra való szent emlékezésed, ami egészen idáig elhozott téged.

Annak szabadsága, hogy újra tudatos legyél - teljesen tudatos. Annak szabadsága, hogy érzéki legyél - hogy mélységesen mélyen érzékelj.

Nagyon lekorlátoztad az érzékiségedet. Féltél érezni, érzékelni, érzékinek lenni, és nem engedted meg, hogy az a Fény kiragyogjon belőled.

Visszatartottad. De eljön egy pont, amikor azt mondod: - Szabadság. Megengedem a szabadságomat."

Részlet: Adamus - Élj szabadon!
Tudatosság póráz nélkül - Szlovénia, Bled, 2014. május.



2014. június 11., szerda

Feltétel nélküli szeretet...


'Amíg azt érzed, hogy meg kell változtatnod a körülményeket vagy a feltételeket, addig reménytelenséget fogsz érezni, mert semmi sem fog változni. Rá kell jönnöd, hogy nincs szükséged arra, hogy a körülmények megváltozzanak, mert az Élet nem erről szól. Nem azért vagy itt, hogy megváltoztasd a fennálló körülményeket. Amikor megtalálod magadban azt a feltételekhez nem kötött "helyet", ahol abszolút megengeded, hogy összhangba kerülj a világokat teremtő energiával, akkor Minden Lehetséges. Még az is, amit reménytelennek éreztél korábban.De mindezt ne azért tedd, hogy megváltoztasd bárkinek is az állapotát, hanem azért, hogy rátalálj erre a "helyre" magadban, mert a szeretet sokkal jobb érzés, mint a reménytelenség. A szeretet sokkal jobb érzés. MOST. Az Élet MOST van. MOST. MOST. Nem hamarabb, nem később. Nem ezután. Hanem MOST. Itt és MOST vagy rezonálsz a Teljességeddel, vagy nem. Ennyi.'

Abraham-Hicks

2014. június 8., vasárnap

Csak Te Vagy...



Azt mondod: - Van bennem valami, ami nagyon igyekszik megszabadulni az egótól, és elérni az Ént.

-Érzek ebben egy igen erős cselekvő energiát, de én arra mutatok rá benned, Aki egyetlen cselekedetnek és végeredmények sem a megtevője.
Aki semmit sem akar megvalósítani vagy elérni.
Aki nem ad hitelt az egós személyiségnek, és nem is tartja azt jelentősnek.
Ahogy ez tisztába kerül benned, egyre kevesebb és kevesebb energiát pazarolsz erre a fajta cselekvés orientáltságra, amí így nagyon rövid idő alatt észrevétlenné válik.
Hiedelem, egós személyiség és személyes érdek hiányában semmi valótlan nem maradhat életben.
Az igazi megértés fényében csakis Te Vagy Az, Aki Létezel.

Mooji - 2004. június