2016. május 3., kedd

A teremtés érzése könnyedséggel, áramlással jár



      Tudtad, hogy hatalmas különbség van a lustaság és a könnyedség útja között? Sokan megtagadjátok magatoktól a könnyedséget, mert tévesen lustaságként értelmezitek azt.

       A lustaság egy olyan meghatározás, ami azért lett létrehozva, hogy az emberek szégyent érezve még többet dolgozzanak! Azt sugallja, hogy az állandó kemény munka nemesít, miközben a pihenés nem. Ez a "munka-munka-munka" modell nem tette lehetővé az emberek számára, hogy össze tudjanak kapcsolódni az énjükkel, ami így létrehozta a fáradtságot. Ez egy rendkívül egyensúlytalan modell. A lustaság fogalma szégyennel és ítélkezéssel jár, és ez a két energia arra hivatott, hogy irányítás alatt tartson másokat.

        Mi lenne, ha a munkát lecserélnéd a teremtésre? Érzed,hogy az előbbi súlyos és nehéz, kemény érzés, míg az utóbbi a könnyedség, az áramlás és a támogatottság érzésével jár?

        Ahogy belépsz a teremtői mivoltodba, és átöleled ezt a tapasztalást, ezzel nem csak a saját könnyedséggel járó utadat aktiválod, hanem sokkal inkább egyensúlyban leszel, sokkal elégedettebb és hatékonyabb leszel, mint eddig bármikor.

        Több időd lesz a Forrásoddal, Magaddal és másokkal kapcsolódni, és az eddiginél jóval élvezetesebb életben lesz részed.


         ~ Gabriel Arkangyal / Trinity Esoterics ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése