2016. november 1., kedd

A korlátozó érzelmek elengedése



Amikor egy számodra kellemetlen érzelmet érzel, azt javasolnánk, hogy állj meg, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az a dolog ebben a helyzetben, amitől nem érzem magam biztonságban? És ez igaz? Ehhez az élethez kapcsolódik? Ebből a mostani helyzetből ered, vagy egy korábbi helyzetből? Az érzelmek mindig rengeteg információval szolgálnak számodra. Ha megállsz, és megvizsgálod azt az érzelmet, lehet meg fogsz lepődni azon, amit az az érzelem elmond neked.

És miután megálltál, és megvizsgáltad azt az érzelmet, kérdezd meg magadtól, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy itt és most biztonságban érezd magad. Mire van most szükségem, amit megadhatok magamnak? Tegyél úgy, mintha te lennél a saját szeretetteljes szülőd, a legjobb barátod és vezetőd! És szánj rá annyi időt, amennyire csak szükséged van ahhoz, hogy teljesen átlásd, átvilágítsd azt az érzelmet, és közben egész végig szeresd magad.

Tudjuk, hogy nagyon sok bántás és fájdalom ért téged,  ezért most sok energia jön a felszínre az elismerés, az elengedés és a gyógyulás céljából. Szeretnénk ha tudnád, hogy nincs egy olyan dolog sem, amit ne tudnál kezelni. Ha a dolgok felszínre jönnek, annak az az egyetlen oka, hogy készen állnak a szeretetre és a szabadon engedésre egyszer s mindenkorra, és ez egy csodálatos dolog.

És ami megmarad, az te vagy - az a csillogó, ragyogó, isteni Te, akit eddig nehéz volt meglátnod a sok-sok régi réteg alatt. Amikor végre megengeded, hogy ez a Te erősen kiragyogjon és vezesse az utadat - ez az igazi szabadság, amit gyönyörűséges megpillantani és megtapasztalni, megélni.

~ Gabriel Arkangyal ~ Trinity Esoterics

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése