2014. július 25., péntek



Rengeteg dologról mondod azt magadnak, hogy: - Ezt nem szabad megtennem. - Aminek az az oka, hogy így próbálod meg kontrollálni a körülményeket, valaki más véleményére alapozva. Pedig, ha tényleg szinkronban lennél a Forrással – akkor mindezeket a dolgokat megtennéd. Megtennéd. Mert a körülmények, a feltételek önmagukban nem problematikusak. A körülményekben rejlő rezgési káoszod az, ami megakadályozza a Jóllétedet, amit keresel.

Ha legközelebb azon kapod magad, hogy megint ezt mondod magadnak: - Ezt nem tehetem meg. – Akkor állj meg egy pillanatra, és kérdezd meg magadtól: - Tényleg ezzel a megközelítéssel akarom leélni az életem? Tényleg nem lenne szabad megtennem azt, amit meg akarok tenni? Vagy inkább inspirációt szeretnék azzal kapcsolatban, amit meg akarok tenni?

Rengeteg mindent megtagadtok magatoktól, minden racionális ok nélkül. Vannak emberek, akikkel nem töltötök együtt időt, pedig szavakkal elmondhatatlan módon gazdagíthatnák az életedet…..csak mert valamit gondoltok róluk, így aztán nem engeditek meg, hogy befogadjatok valami értékeset tőlük, amit felkínálhatnak nektek. És ez olyan sok mindenre igaz.

Nem teszem meg… nem teszem meg… nem teszem meg…nem teszem meg… nem teszem meg…mert egyszer rossz élményem volt ezzel kapcsolatban. – Nos, és akkoriban milyen volt a létállapotod? Milyen volt a rezgésed? Milyen volt a vágyad és a rezgésed közti kapcsolatod? Rengeteg olyan dolog volt benned akkoriban, aminek nem is voltál tudatában, mégis azokból kiindulva alakítottál ki sok hiedelmet. Így aztán van egy rakás hiedelmed, amiket nyugodtan elengedhetsz. És amikor elengeded ezeket, akkor rátalálsz a szabadságra, az örömre, a kiterjedésre, és az örömteli életre. De ezt mindaddig nem fogod tudni megtenni, amíg el nem engeded az összes ellenállásodat, és el nem kezded követni a benned élő Forrás útját.

Az étkezéshez vezető utat. A beszélgetésekhez vezető utat. Az élet megéléséhez vezető utat. A bőséghez vezető utat. Az izgalmas, lelkesedéssel megélt élethez vezető utat. A lendülethez vezető utat. Azt az utat, amikor ott vagy a Most-ban, és a Forrás áramlik rajtad keresztül, és a tisztánlátás és olyan új ideák áramolnak hozzád….amik soha eszedbe sem jutottak volna. És más briliáns társteremtőkkel való találkozások. Mert sokan vannak. Sokan most kerülnek összhangba magukkal, ahogy te is.

Ez most a felébredés időszaka. Ez itt nem a feltételekhez kötött élet ideje! Itt az ideje, hogy elereszd azokat a feltételeket és körülményeket, amik eddig  gúzsba kötöttek, és összhangba kerülj annak egészével, Aki Vagy, hogy aztán te teremtsd meg azokat a feltételeket és körülményeket, amik örömmel töltenek el.

Nehéznek találod ennek az összhangnak a megtalálását? Unalmasnak tartod? Eleinte kissé unalmas lehet, ami azért van, mert szeretitek a drámát. Mint például….”csatlakozzunk egymáshoz a mentális elménkkel!... Intézzünk csak kihívást magunkhoz, hogy majd mi elrendezzük ezeknek a körülményeknek és émelygéseknek és megcsömörlöttségnek a részleteit. Legyen ez egy mentális mérkőzés! Nézzük meg, ki tud erről a legtöbbet mondani! Vitatkozzunk rajta! Védjük meg a pozíciónkat, és lássuk, kinek van a legnagyobb kitartása! És ki az, aki hamarabb feladja! Mert úgyis kifárasztalak az akaraterőmmel! Annyira biztos vagyok az akaratomban, hogy fel kell majd adnod!”

Vagyis, általában így mennek a dolgok. Vagy – inkább összhangot akarsz a benned élő Forrással, és így az életet a tiszta összhang állapotából kívánod megélni? Mesterlétben – ami majd elvezet a felfedezésekhez, a megoldásokhoz, és a megoldások forrásainak a bevonzásához. Mert előbb az energia Mestere kell, hogy legyél. Előbb meg kell találnod az összhangodat annak egészével, Aki Valójában Vagy, és majd azután……mert már nagyon sok életet leéltetek azzal, hogy megismerd a hatalmadat, a tisztánlátásodat, a képességeidet, és a szeretetedet.
Nem új ez nektek. Ez egy hatalmas röppálya.

És itt vagytok most, és a rendelkezésetekre áll minden forrás, hogy ezen az erőteljes röppályán haladjatok tovább, mert ehhez a röppályához már nagyon sok mindent hozzáadtatok jelen életetekben és előző életeitekben……de lehetséges, hogy most nagyon nem vagytok vele összhangban.

És nem is lesztek, amíg azt nem mondjátok magatoknak, és amíg ezt nem veszitek nagyon komolyan: - Az a fontos, hogy hogy érzem magam. Ellenállás mentes leszek. Egész nap, amíg csak tudok, nem fogok semminek ellenállni. Egészen addig, amíg nem érzek negatív érzelmet – mert a negatív érzelem mutatja meg, hogy valaminek éppen ellenállok. – Ez a valódi válasz.

És nem kell sok idő ahhoz, hogy szert tegyél annak tudására és bizalmára, hogy először is, az Univerzum melletted áll, a benned élő Forrás tudja, ki vagy, és tudja mit akarsz, és tudja hogy állsz minden vágyaddal kapcsolatban, és tudja hol találhatóak az általad vágyott dolgok, és ismeri a tökéletes utat oda, ahol lenni akarsz, sőt, még tud a menet közben lévő szórakoztató dolgokról is,….mert az útnak soha nincs vége.  Mert soha nem végzel semmivel. és végig jól fogod magad érezni, és ott lesz a tisztánlátásod, és a jó érzésed, és ott lesz a lelkesedés, és az élet valódi megélése.


És ugyanez a helyzet minden vágyaddal, amid van, hiszen mindegyik azért kell, hogy rálépj az útra. És már nagyon sok mindennel megtöltötted ezt az utat, hatalmas szándékkal és precizitással. Még mielőtt ebbe a fizikai testedbe érkeztél volna…és itt van ez a hatalmas út, és ezt érezheted is, ha egy kicsit figyelsz. Ha egy kicsit érzel.

~ Abraham-Hicks~

2014. július 17., csütörtök

Önszeretet


Szeretni...


Talán ezért annyira nehéz elveszítened egy LélekTársadat. Mert nem csak a társadat veszíted el. Nem csak a barátodat veszíted el. Nem csak a szerelmedet veszíted el. Az Isteniségedhez vezető kaput veszíted el.
Az egész univerzumot veszíted el.
Aztán újra megtalálod. A szíved fájdalmában. A gyógyulásodban. Abban, hogy megtanulod a benne rejlő leckét, ami kiterjeszti a tudatodat. Megerősödsz és újjászületsz. És újra megnyitod magad a szeretet lehetőségére.
Minden út a Forrásodhoz vezet. Csak arra kell emlékeznünk újra és újra, hogy megnyissuk a szívünket...

~Jeff Brown~

2014. július 4., péntek

A kontroll elengedése


Az rendben van, hogy a fizikai testetekben tartózkodva annyira magával ragadnak a körülmények, hogy magukhoz csalogatnak. Az emberek egyszerűen csak meg akarnak tenni dolgokat, egyszerűen irányítani, kontrollálni akarják a dolgokat. De ez a dolog, hogy irányítani, uralni akarjátok a körülményeket...... - Ha ránézek erre a helyzetre, akkor jól érzem magam, de ha arra a körülményre nézek, akkor rosszul érzem magam, és mindkét dolog jelen van az életemben - és ekkor én, mint ember - irányítani akarom a körülményeket, helyzeteket, meg akarom azokat változtatni, hogy jól érezhessem magam.  - DE nem tudod  abból a célból megváltoztatni a körülményeket, hogy attól aztán jól érezd magad!

Ráadásul a vallási és spirituális vezetőitek a feltétel nélküli szeretetről beszélnek nektek. És ti ezt teljesen félreértitek, mert azt hiszitek, ez azt jelenti, hogy egyszerűen el kell tűrnötök azokat a helyzeteket, körülményeket, és meg kell találnotok annak a módját, hogy együtt éljetek ezekkel a helyzetekkel.
Valami ilyesmit mondtok : - Egyszerűen ezzel meg kell birkóznom, együtt kell tudnom élni ezzel.

És szeretnénk, ha megértenétek, hogy nem kell vele megbirkóznotok, nem kell vele együtt élnetek....úgy, ahogy azt most gondoljátok. Ennek az egésznek az a lényege, hogy megértsétek a negatív érzelmek szerepét.
És minél erősebb az a negatív érzelem, annál jobban képes vagy ezt megérteni, mert a negatív érzelem MINDEN EGYES ESETBEN azt jelenti, hogy nem úgy látod a helyzetet, mint a Forrás.

És ezt teszitek a vágyaitokkal és a hiedelmeitekkel is. Magatokhoz idéztek dolgokat, amiket aztán meg leblokkoltok. Ezért kelt bennetek rossz érzést....persze nem mindennel csináljátok ezt, de amikor negatív érzéseitek vannak, olyankor mindig ezt teszitek. Magatokhoz hívtok, idéztek valamit, amit aztán nem engedtek meg. Minden esetben ezt jelenti a negatív érzelem. Magatokhoz hívtok valamit, amit aztán nem engedtek meg magatoknak.

Szeretnénk mindannyiótokat elárasztani annak tudásával, Akik Valójában Vagytok. Szeretnénk, ha tisztában lennétek a tökéletességetekkel. Szeretnénk fogni egy hatalmas radírt, amivel kitörölhetnénk belőletek mindazokat a dolgokat, amiket  magatokkal kapcsolatban éreztek, amik megakadályozzák azt, hogy tudd, mennyire csodálatos vagy! De ez a ti munkátok és nem a miénk.

Nem tudjuk megváltoztatni a Forrásról való lekapcsolódásotok állapotát, de még a lekapcsolódásotok miatt sem érzünk negatív érzelmet. És ez a valódi feltételektől mentes szeretet - értitek?

Abraham-Hicks